Betalen

Betalingsmogelijkheden:

Je kan bij ons in de winkel betalen met volgende mogelijkheden:

  • Cash
  • Bankcontact
  • VISA
  • Mastercard
  • Payconic

Op de webshop kan je betalen met:

  • Bankcontact of payconic

We aanvaarden geen ecocheques. 

Ruilen en terugbrengen:

Indien je niet tevreden bent met jouw aankoop bij ons in de winkel, kan je binnen 7 dagen met jouw betaalbewijs het artikel terugbrengen. Het is hierbij belangrijk dat het product ongebruikt is en in de onbeschadigde verpakking zit waar deze in was geleverd. Let op! Dit is niet mogelijk voor onze geleverde diensten. Indien je een probleem hebt met een reparatie, kijk dan onder “garantie”

Cadeaubonnen:

De Fixit cadeaubon kan je bij ons in de winkel afhalen. De waarde van de bon kan je volledig zelf bepalen. Wil je de bon laten inpakken? Dat kan. Geef ons dan op voorhand een seintje. Dan zorgen we dat je bon ingepakt klaar ligt op de gewenste dag.

Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. De bon is niet inruilbaar tegen geld.

Onze bedrijfsgegevens:

Fixit – UCS bvba

Moorselbaan 395

9300 AALST

BTW BE0816.770.880

Facturen of betaalbewijzen:

Al onze verkopen en herstellingen worden digitaal geregistreerd. Om papier te besparen worden ze echter niet allemaal afgedrukt. Wil je een betaalbewijs of factuur, gelieve dit dan op voorhand even te melden. Dan bezorgen we je een digitale versie naar je e-mailadres.

Ben je een factuur kwijt of heb je een duplicaat nodig? Geen zorgen. Stuur ons een mailtje en dan bezorgen we je die graag opnieuw.